Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας arrow Latest arrow Αμίαντος–μια διαρκής απειλή Αρχική Σελίδα | Τα Νέα μας | Εταιρείες Ομίλου | Επικοινωνία
Η Εταιρεία
Εταιρικό Προφίλ
'Εργα
Δραστηριότητες
Υπηρεσίες
Τεχνική Υποστήριξη
Υγεία και Προστασία
Ο Αμίαντος
Υγεία
Νομοθεσία
 


Αμίαντος–μια διαρκής απειλή Εκτύπωση E-mail

Αμίαντος–μια διαρκής απειλή - προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισής τους.

Με αφορμή τη διημερίδα που συνδιοργανώθηκε από το ΤΕΕ και τη ΓΣΕΕ στις 30 & 31 Οκτωβρίου με θέμα τον Αμίαντο «Αμίαντος–μια διαρκής απειλή - προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισής τους», παρουσιάστηκε το νέο θεσμικό πλαίσιο για την προστασία των εργαζομένων που εκτίθενται σε αμίαντο κατά την εργασία. Σκοπός του νέου Π.Δ. είναι η εναρμόνιση της Ελληνικής νομοθεσίας ως προς τις διατάξεις των οδηγιών της Ε.Ε.

Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε., μέλος του ARCA (Ευρωπαϊκός Φορέας Εταιρειών αφαίρεσης Αμιάντου), έχοντας εκτελέσει περισσότερα από 120 μεγάλα και μικρά έργα Διαχείρισης Αμιάντου, και έχοντας  αναλάβει το έργο της αποσυναρμολόγησης, αφαίρεσης αμιάντου, κατεδάφισης και απορρύπανσης των Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών Κύπρου, γίνεται η πρώτη εταιρεία η οποία αναλαμβάνει εργασίες διαχείρισης Αμιάντου και εκτός συνόρων.

Προσκεκλημένη στην εν λόγω διημερίδα, η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. παρουσίασε τα προβλήματα και τους τρόπους αντιμετώπισης της απειλής του αμίαντου για την προστασία της δημόσιας και της επαγγελματικής υγείας.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >

_
   
 
Αναζήτηση
Design by Environmental Protection Engineering S.A.

Head Office: 24, Dervenakion Str., 185 45 Piraeus - GREECE
Tel: +30-210-4060000 Fax: +30-210-4617423