Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα | Τα Νέα μας | Εταιρείες Ομίλου | Επικοινωνία
Η Εταιρεία
Εταιρικό Προφίλ
'Εργα
Δραστηριότητες
Υπηρεσίες
Τεχνική Υποστήριξη
Υγεία και Προστασία
Ο Αμίαντος
Υγεία
Νομοθεσία
Login Form

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
 


Καλώς ήρθατε
Ο αμίαντος λόγω των πολύ καλών ιδιοτήτων του και του χαμηλού κόστους αποτέλεσε την ιδανική λύση ως μονωτικό και κατασκευαστικό υλικό για πολλές δεκαετίες.

Σήμερα αμιαντούχα υλικά βρίσκονται σχεδόν παντού. Σε Βιομηχανικές εγκαταστάσεις, Εργοστάσια, Δημόσια κτίρια, Σχολεία, Κατοικίες κτλ.

Επιδημιολογικές μελέτες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, έδειξαν ότι ο αμίαντος είναι ένα πολύ επικίνδυνο υλικό και η εισπνοή των μικροσκοπικών ινών του μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρές ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται πολλά χρόνια μετά την πρώτη έκθεση.

Μερικές απο τις ασθένειες είναι : ο καρκίνος του πνεύμονα, η αμιάντωση, ο καρκίνος του στομάχου όπως και του λάρυγγος, οι υπεζωκοτικές πλάκες, το μεσοθηλίωμα και ο καρκίνος του εντέρου.

Στον τομέα της παροχής υπηρεσιών που αφορούν στην προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, το Τμήμα Διαχείρισης Αμιάντου της εταιρείας της Τεχνικής Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της Διαχείρισης όπως (αφαίρεση, συλλογή, συσκευασία, μεταφορά, τελική διάθεση και περιβαλλοντικός καθαρισμός) αποβλήτων αμιάντου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πιστοποίηση της POLYECO A.E. κατά EMAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση κατά EMAS της εταιρείας POLYECO A.E. από την  TÜV HELLAS για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της πυρόσβεσης 28/2/20

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα που οργάνωσε τη Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN με θέμα:  Τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της πυρόσβεσης. Tο παρόν και το μέλλον στα μόνιμα συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης

Διαβάστε περισσότερα...
 

_
   
 
Αναζήτηση
Design by Environmental Protection Engineering S.A.

Head Office: 24, Dervenakion Str., 185 45 Piraeus - GREECE
Tel: +30-210-4060000 Fax: +30-210-4617423